Τι θα δούμε τον χειμώνα στον Alpha;

Η μυθοπλασία επιστρέφει για τα καλά στο κανάλι της Κάντζας με τρεις σειρές από Οκτώβρη και την επιστροφή της «10ης εντολής» να σχεδιάζεται. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με το ίδιο καστ και πολλούς γκεστ, θα καλύψει το prime time του Alpha τις Δευτέρες, τις Τρίτες και τις Τετάρτες, ενώ για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί δύο νέες σειρές αυτοτελών επεισοδίων: «Το σόι σου», που βασίζεται σε ισραηλινό φορμά και σκηνοθετεί ο Νίκος Ζαπατίνας σε απόδοση Αποστόλη Τσαούσογλου, και η σειρά «Ο Νώντας και το πουλί του» με τον Θανάση Τσαλταμπάση στον βασικό ρόλο.
εντρικό πρόσωπο είναι ένας τριαντάρης καθηγητής που επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τα κοντινά του πρόσωπα, προσπαθώντας να βρει τη ζωή που του αξίζει. Το σενάριο για το δεύτερο ανήκει στην Τίνα Καμπίτση και θα παίζουν επίσης η Υρώ Μανέ και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ενώ το κατώφλι της Κάντζας για «Το σόι σου», το καστ του οποίου ολοκληρώνεται εντός των ημερών, έχει περάσει η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.
Σε επίπεδο προσώπων, παραμένει το «βαρύ πυροβολικό» του σταθμού, ο Λάκης Λαζόπουλος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι και θα παρουσιάζει το «Τσαντίρι» του μία φορά τον μήνα ενώ σχεδιάζει και ένα νέο concept, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το επιτυχημένο «Πακέτο» της, η Μις Μαρπλ της μικρής οθόνης, Αγγελική Νικολούλη, ενώ στροφή στην ποιότητα κάνει η Αννίτα Πάνια. Το «Αννίτα SOS» γίνεται «Αννίτα.gr» και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις εκπομπές όπου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την παρουσιάστρια.
Η νέα σεζόν θα βρει την Αννίτα να παρουσιάζει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με εκτενή θεματολογία, ενώ στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα προβάλλεται και η νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που αναζητά τίτλο και συνεργάτες.
Καλά νέα και για τις ενημερωτικές εκπομπές που συνεχίζουν την πορεία τους, όπως το «60 λεπτά Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση, ενώ το «World Party» θα παρακολουθήσουμε ξανά από τον Γενάρη. Από το πρόγραμμα του σταθμού θα λείπει το «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» ενώ αναζητείται μεσημεριανό concept που θα γεμίσει το κενό του «Δέστε τους».
Η αμερικανική σειρά «Revenge» θα κάνει τελικά πρεμιέρα στην αρχή της σεζόν ενώ έως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για την απόκτηση άλλου ξένου προγράμματος από το εξωτερικό.
Τα περισσότερα απο τα γνωστά πρόσωπα του Alpha θα βρίσκονται ξανά στο πρόγραμμα, ενώ από τη νέα σεζόν τα επεισόδια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ξεκινούν με τη Βάσω και τον Χάρη να ζουν χωριστά. Η επιτυχία της σειράς άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της μυθοπλασίας στο κανάλι.

Read More

And More