Τι θα έλεγες να σερφάρεις δωρεάν στο internet και εκτός σπιτιού;

Είναι από τις λίγες φορές που έπιασα τον εαυτό μου να “κολλάει” με μία διαφήμιση στην τηλεόραση. Όχι μόνο για το καλογυρισμένο σποτ αλλά και για αυτό που διαφημίζει! Εδώ που τα λέμε, όταν ακούς ότι έφτασε η μέρα που θα έχεις δωρεάν σύνδεση Internet κι έξω από το σπίτι δεν γίνεται να αδιαφορήσεις.

Και όχι μόνο δεν αδιαφόρησα, αλλά το πήγα ένα βήμα παραπάνω! Έψαξα και έμαθα τι και πώς, γιατί ξέρω πως κι εσύ είσαι από αυτούς που λατρεύεις το σερφάρισμα. Το ξέρει κι ο ΟΤΕ, που σε συνεργασία με τη Fon (σ.σ. το μεγαλύτερο παγκόσμιο WiFi δίκτυο), έφερε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play την πρωτοποριακή υπηρεσία ΟΤΕ My WiFi.
Ναι, για δωρεάν σύνδεση στο Internet κι έξω από το σπίτι! Ενεργοποιώντας απλά την υπηρεσία ΟΤΕ Μy WiFi συμμετέχεις στη δημιουργία και επέκταση ενός δικτύου φτιαγμένου από τους χρήστες για τους χρήστες. Από σένα για σένα!
Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο router σου δημιουργείται ένα νέο, διακριτό, δημόσιο WiFi δίκτυο μέσω του οποίου διαμοιράζεται με ασφάλεια ένα μικρό μέρος της σύνδεσης.
Αυτομάτως, έχεις το δικαίωμα να συνδεθείς δωρεάν σε όποιο από τα χιλιάδες WiFi Spots σημεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χρησιμοποιώντας το όνομα πρόσβασης και κωδικό της internet σύνδεσής σου.
Στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον 150.000 τέτοια σημεία! Όταν σου λέω δωρεάν internet για όλους, το εννοώ!
Αν είσαι ήδη συνδρομητής ΟΤΕ Double Play, μπορείς να ενεργοποιήσεις το OTE My WiFi δημιουργώντας δωρεάν λογαριασμό στο ote.gr. Εναλλακτικά, μπορείς να καλέσεις δωρεάν από σταθερό ΟΤΕ στο 13888.
Για το τέλος, σου άφησα το καλύτερο! Κατεβάζοντας τη δωρεάν ΟΤΕ Fon mobile app που υπάρχει για Android και iOS, βρίσκεις ανά πάσα στιγμή ένα WiFi Spot που βρίσκεται κοντά σου!
Αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής, να ξέρεις ότι η μεγάλη μέρα έφτασε… Μπες κι εσύ στο δίκτυο! Μάθε περισσότερα στο otemywifi.gr

Read More

And More