Τι θα κάνει του χρόνου ο Σάββας στον ΑΝΤ1 ;

Το θέμα είναι να… τρουπώσεις, άμα τρουπώσεις, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα αργά ή γρήγορα λύνονται και ο Σάββας Πούμπουρας κατάφερε και… τρούπωσε ! Μπορεί άλλοι κι άλλοι παρουσιαστές ακόμα να μην ξέρουν το τι μέλλει γενέσθαι για εκείνους από Σεπτέμβρη, ο Σάββας ,όμως, τα κατάφερε και το βρήκε το πολυπόθητο τηλε-κεραμίδι που αναζητούν οι πάντες αυτή την εποχή, για να βάλουν από κάτω το κεφαλάκι τους !

Με άλλα λόγια; Ο νεαρός παρουσιαστής δέχτηκε νέα πρόταση συνεργασίας από τον ΑΝΤ1. Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την τηλεοπτική του εμφάνιση στο “Πλάκα μου κάνεις”, του πρότειναν να αναλάβει την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου ψυχαγωγικού τηλεπαιχνιδιού.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι “Total Black Out” , το οποίο στο εξωτερικό κάνει… θραύση και με την καλή, αλλά και με την κακή έννοια ! Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πρόκειται για ένα νεανικό τηλεπαιχνίδι το οποίο από την μία πλευρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και από την άλλη πολλές είναι οι φορές που έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις, μιας και υποβάλει μεταξύ άλλων τους παίκτες και σε διάφορες… αηδιαστικές και ενίοτε και τρομακτικές δοκιμασίες !

Και για να πάρετε μία μικρή γεύση σύμφωνα με το φορμά του εξωτερικού, έχουμε και λέμε… Οι έξι συνολικά παίκτες, (άνδρες γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας), μπαίνουν μέσα σε σκοτεινά δωμάτια και έρχονται αντιμέτωποι με έξι γυάλινα κουτιά. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να χώσουν μέσα τα χέρια τους ώστε να ανακαλύψουν τι ακριβώς είναι αυτό που αγγίζουν.
Μέσα σε αυτά τα κουτιά κανείς δεν ξέρει τι τους… περιμένει ! Αρκεί να σας πω, ότι οι παίκτες στο εξωτερικό έχουν έρθει αντιμέτωποι με φίδια, τεράστιες κατσαρίδες, αστακούς, γαρίδες, ανθρώπινα μέλη, ποντίκια, ακόμα και με… ανθρώπινους σκελετούς και όλα αυτά ενώ βρίσκονται βεβαίως – βεβαίως στο απόλυτο σκοτάδι !
Φυσικά για την ώρα δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο φορμά μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση με τόσο… εξτρίμ τρόπο, πάντως τα πρώτα γυρίσματα του παιχνιδιού προγραμματίζονται να ξεκινήσουν κάπου εκεί περί στα τέλη Αυγούστου ενώ θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις αρχές Νοεμβρίου.

Read More

And More