Τι τρέχει επιτέλους με το γάμο της Jennifer Aniston;

Οι… καλές “γλώσσες” μιλούν για πολύ φορτωμένο πρόγραμμα των δύο ηθοποιών που τους αναγκάζει να αναβάλλουν το μεγάλο γεγονός. Οι… κακές ‘γλώσσες’ όμως μιλούν για δύο ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές πόλεις, κυριολεκτικά ο ένας στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση αφού ο Justin βρίσκεται στη Νέα Υορκη και η Jennifer στην Καλιφόρνια.


O Justin Theroux “τρώει” μόνος του το πολικό ψύχος της Νέας Υόρκης ενώ παράλληλα κάνει γυρίσματα για μια νέα σειρά του καναλιού ΗΒΟ και κάνει κολλητή παρέα με τον φρεσκοχωρισμένο Orlando Bloom.

Πρόσφατα η ηθοποιός γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της μακριά από τον αγαπημένο της, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά αφού δεν έχουν…θεαθεί μαζί από τις 30 Δεκέμβρη στις διακοπές που έκαναν μαζί στο Μεξικό.

Ο Justin ζήτησε από την Aniston να πάει στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν μαζί εκείνη όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά με πρόσχημα (;) το τσουχτερό κρύο και προτίμησε να γιορτάσει με την αγαπημένη της φίλη Courtney Cox.

Επιπλέον, όλοι περίμεναν ότι η Aniston θα μετέβαινε στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον καλό της στην κηδεία του καλού τους φίλου Philip Seymour Hoffman πράγμα που επίσης δεν έγινε!


Αυτή είναι τελευταία εμφάνιση της Aniston με το νέο της look σε εκπομπή στο Los Angeles πριν 2 εβδομάδες.

Τελικά ο γάμος τους, όπως όλα δείχνουν, είναι όντως… σε αναμονή ή μήπως έχει ήδη έρθει το τέλος και απλώς περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν;

Read More

And More