Τι τρέχει με τα “Καρντάσιανς” και με το τηλεοπτικό τους μέλλον στον ΑΝΤ1;

Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της ψυχαγωγικής εκπομπής του ANT1 , «Τα Καρντάσιανς». Μάλιστα, υπήρξαν και δημοσιεύματα που παρουσίασαν τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο, να είναι ήδη αποφασισμένος να τραβήξει μία κόκκινη γραμμή στη τηλεοπτική πορεία της συγκεκριμένης εκπομπής.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον για την ώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής για του χρόνου και δεύτερον δεν έχει παρθεί καμία, μα καμία απόφαση που να έχει να κάνει με το πρόγραμμα της σεζόν 2015-2016.

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να λέει πως τα «Καρντάσιανς» ρίχνουν αυλαία φέτος», αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και συμπληρώνει: «Μάλιστα, είμαστε και ευχαριστημένοι με την πορεία της εκπομπής, η οποία ήδη στα νεανικά κοινά έχει κατακτήσει το 18,1% και μέχρι το τέλος της χρονιάς εκτιμάμε πως θα έχει ξεπεράσει και το 20,0% με 21,0%, ποσοστό το οποίο και βρίσκεται πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο του καναλιού».

Όπως και να έχει ,όμως, σε ότι αφορά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη Μαρία Μπεκατώρου, το κανάλι εννοείται πως έτσι κι αλλιώς θα τους κρατήσει στο δυναμικό του, μιας και το συμβόλαιό τους ήταν 2+1 έτη με οψιόν ανανέωσης και την οψιόν αυτή οι Αντεννικοί έχουν αποφασίσει ήδη να την ενεργοποιήσουν.

Read More

And More