Τι τρέχει με την Μαρία, το Mega και τα… τζούνιορ κουζινο-μαγειρέματα ;

Οταν το αουτσάιντερ γίνεται φαβορί, αυτομάτως γίνεται και πρόσωπο των τηλεοπτικών ημερών. Εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα δεν στάθηκε ούτε η Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία με την παραμονή της στο “Just the two of us” μέχρι και την τελευταία στιγμή, μέχρι και τον μεγάλο τελικό, εξασφάλισε ταυτοχρόνως άφθονη τηλε-δημοσιότητα, ενώ είδε και τις τηλεοπτικές μετοχές της να κάνουν λίμιτ-απ !

Αποτέλεσμα; Οι πληροφορίες της εποχής θέλουν την Μαρία Μπεκατώρου να έχει δεχτεί πρόταση από το Mega, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του “Baby Master Chef” , του οποίου τα πρώτα γυρίσματα προγραμματίζονται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, ενώ θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Και ενώ οι πληροφορίες αυτές διαδίδονται με ταχύτητα φωτός, η ίδια η Μαρία δήλωσε σήμερα στο “Μπλα-Μπλα”, πως “δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση και δεν έχει κάνει καμία απολύτως συζήτηση με κανένα κανάλι και κυρίως με το Mega”.

Σύμφωνα πάντως με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Μαρία μπορεί να τα ισχυρίζεται όλα αυτά επισήμως γιατί θέλει να κρατά μικρό καλάθι, έτσι ώστε αν στραβώσει το τηλε-συνοικέσιο να μην εκτεθεί, όμως, ανεπισήμως σαφέστατα και έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με το Mega.

Επίσημα η πρόταση ακόμα δεν της έχει γίνει, όμως, οι συζητήσεις βολιδοσκόπησης έχουν πραγματοποιηθεί και εννοείται πως η Μαρία είναι θετική, θετικότατη, αρκεί φυσικά να μην της ζητηθεί να αφήσει την πρωινή εκπομπή της στο “Τηλε-Αστυ”, κάτι το οποίο και δεν προτίθενται να κάνουν οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού.

Κάπου εδώ να διευκρινίσουμε επίσης, πως σύμφωνα πάντα με τις ασφαλείς μας πληροφορίες, αν η Μαρία όντως βρεθεί στο τιμόνι του “Baby Master Chef” , – που τα τηλε-φαινόμενα για την ώρα αυτό δείχνουν – , εννοείται πως δεν θα αναλάβει και την παρουσίαση του… ενηλικιωμένου “Μaster Chef”. Και γεγικότερα όπως μας μαρτύρησαν στελέχη του Mega, έχουν καταλήξει πως δεν θέλουν τα δύο αυτά πρότζεκτ να έχουν την ίδια παρουσιάστρια.

Για την ώρα πάντως, οι Megaλικοί έχουν ρίξει περισσότερο το βάρος τους στο να κλείσουν την κριτική επιτροπή και μετά θα ασχοληθούν οριστικά με την παρουσίαση του τζούνιορ κουζινο-ριάλιτι. Και μάλλον είναι περιττό να πούμε, πως επιθυμούν η κριτική επιτροπή να παραμείνει ίδια και απαράλλαχτη ,αφού κακά τα ψέματα, η κριτική επιτροπή ήταν εκείνη που έκανε φέτος και το μεγαλύτερο… τηλε-σουξέ !

Read More

And More