Kόκκινο κραγιόν: ποιες το φόρεσαν καλύτερα και ποιες όχι το 2010!

Το καθαρό κόκκινο κραγιόν είναι για τους άντρες ότι και το κόκκινο πανί για τον ταύρο: τους ξεσηκώνει και τους κάνει να τρέχουν με ταχύτητα προς το μέρος σου! Προσοχή όμως: αν δεν το συνδυάσεις σωστά αντί να αποθεώσει την εμφάνισή σου μπορεί να σε καταστρέψει! Κάνοντας ένα review της χρονιάς που μας πέρασε (ok, έχουμε ακόμη έναν μήνα μπροστά μας, αλλά πραγματικά οι υπόλοιποι έντεκα που προηγήθηκαν ήταν αρκετοί για να έχουμε πιο σαφή εικόνα!) πέσαμε πάνω στις καλύτερες και στις χειρότερες εμφανίσεις των stars που επέλεξαν κόκκινο κραγιόν. Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δες παρακάτω ποιο μακιγιάζ να ακολουθήσεις αν αποφασίσεις να συμπεριλάβεις το φλογερό κόκκινο και στις δικές σου εξόδους!

Κόκκινα κι αγαπημένα…

Τάμτα, Megan Fox, Kate Bosworth, Emma Stone, Mπέτυ Μαγγίρα, Kate Moss, Δέσποινα Βανδή είναι πρώτες στη λίστα με τις διάσημες που τόλμησαν το κόκκινο κραγιόν και… νίκησαν! Με μια πιο προσεκτική ματιά, θα παρατηρήσεις ότι κοινό σημείο αναφοράς όλων των παραπάνω είναι ότι έχουν επιλέξει να συνδυάσουν το κόκκινο κραγιόν τους με πεντακάθαρη επιδερμίδα και σχεδόν γυμνά μάτια (μόνο οι βλεφαρίδες τους τονίζονται με μάσκαρα ενώ κάποιες έχουν ένα διακριτικό περίγραμμα με μαλακό μολύβι- khol). Εξαίρερη αποτελεί η εμφάνιση της Μπέτυ Μαγγίρα η οποία πολύ σωστά έχει συνδυάσει τα έντονα χείλη με μια χοντρή γραμμή eyeliner με έντονα ανοδικό τελείωμα.
Και μια ακόμη λεπτομέρεια: η Kate Moss συνδυάζει σχεδόν πάντα το κραγιόν της με τον βραδινό της φάκελο και ένα little black dress. Μια πολύ ασφαλής αλλά και chic επιλογή για τις μέρες εκείνες που απλώς δεν ξέρεις τι να φορέσεις και η έμπνευσή σου σε έχει εγκαταλείψει!

Κόκκινοι συνδυασμοί που μας βάζουν σε σκέψεις!

Κι όμως, κάποιες φορές το κόκκινο δεν σε οδηγεί με ασφάλεια στην επιτυχία. Από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Christina Aguilera, η Πηνελόλη Αναστασοπούλου, η προσφάτως χωρισμένη Eva Longoria, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Vegas (ουπς! Της ξύφυγε το περίγραμμα!) αλλά και η Κat Von D’s. Η πρώτη συνδύασε το κόκκινο κραγιόν, ένα κατεξοχίν θηλυκό χρώμα με rock dress code και έντονο smokey στα μάτια (και τα δύο μαζί είναι υπερβολή), η Eva Longoria σέταρε το κόκκινο κραγιόν με σατέν κόκκινο φόρεμα με αποτέλεσμα το look να δείχνει πολύ στιλιζαρισμένο και καθόλου νεανικό, η τραγουδίστρια των Vegas έκανε λάθος στο περίγραμμα και συνδύασε τα κόκκινα χείλη με ιριδίζον πράσινο κραγιόν ενώ οι κοκκινομάλες Πηνελόπη και Kat έπρεπε να επιλέξουν μια άλλη απόχρωση του κόκκινου. Ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε ή καφέ βάση θα ταίριαζε καλύτερα στα χρώματά τους και στο επίσης φλογερό χρώμα των μαλλιών τους!

Εσύ τι πιστεύεις; Ποια είναι η αγαπημένη σου εμφάνιση με κόκκινο κραγιόν; Είναι ένα χρώμα που επιλέγεις ή προτιμάς να τονίζεις τα μάτια σου; Στείλε μας τις εντυπώσεις σου εδώ!

And More