Τι τρέχει με το “Master Chef 2” ;

Πολλά έχουν ειπωθεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα για το “Master Chef 2” ! Το πιο πρόσφατο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε στην δεύτερη έκδοση του κουζινο-ριάλιτι του Mega, είχε να κάνει με το κατά πόσο θα το δούμε να βγαίνει στους δέκτες μας στο β ΄μισό της φετινής χρονιάς ή αν κριθεί τελικά πως πρέπει να κρατηθεί στα… μετόπισθεν για του χρόνου, λόγω κρίσης βεβαίως-βεβαίως.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα που φτάνουν στα αυτιά μου, η προετοιμασία του “Master Chef 2”, προχωρά κανονικά και εντατικά στο Mega και απ ΄ότι όλα δείχνουν το συγκεκριμένο φορμά θα την γλιτώσει από της κρίσης τα δόντια και θα τα καταφέρει να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας με… δόξα και τιμή, κάπου εκεί περί τα μέσα του Φλεβάρη.

Με άλλα λόγια; Οι υπεύθυνοι του Mega οσο αφορά στον νέο κύκλο επεισοδίων του “Master Chef”, δεν έχουν αλλάξει ούτε σχέδια, ούτε… προυπολογισμό και έτσι το υπολογίζουν κανονικά πως θα βρίσκεται στο πρόγραμμά τους από την ανατολή της νέας χρονιάς και μετά.

Μάλιστα, μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα, ενώ ο μεγάλος τελικός εννοείται πως θα γυριστεί μία ανάσα πριν προβληθεί, έτσι ώστε να μην μας χαλάσει όχι η…. μαγιονέζα, αλλά το σασπένς για το ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει τον τίτλο του… δεύτερου Ελληνα “Master Chef” !

Read More

And More