Τι τρόμαξε τη βασιλική οικογένεια; Γιατί φοβήθηκαν η Camilla και η Zara Phillips;

Ούτε που φαντάζονταν πως θα εξελιχθεί ο αγώνας ιπποδρομίας στο Cheltenham Festival οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που βρέθηκαν εκεί. Ο λόγος για την Camilla και την Zara Phillips που τρόμαξαν μπροστά στη θέα του πρώην συντρόφου της Zara να πέφτει από το άλογο στο έδαφος και να τραυματίζεται σοβαρά.
Σύμφωνα με την “Daily Mail”, η Camilla και η Zara έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση, αλλά έμειναν εμβρόντητες όταν είδαν την επικίνδυνη πτώση του Richard Johnson κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο πρώην φίλος της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, έκανε το αίμα των θεατών να παγώσει, όταν το άλογό του χτύπησε στα κάγκελα και έπεσε πάνω στο πλήθος, ρίχνοντας κάτω τον αναβάτη.

Αμέσως έγινε διακοπή του αγώνα και ήρθε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον Johnson στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε πως υπέστη ένα τραυματισμό του μαλακού ιστού, αλλά θα αναρρώσει γρήγορα.

Σε κάθε περίπτωση , πάντως, η μέρα ήταν πολύ δύσκολη για τις δυο κυρίες της βασιλικής οικογένειας που τρόμαξαν πραγματικά πολύ με όσα είδαν.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More