Τι τρομοκράτησε τη σέξυ Pamela;

Μια δυσάρεστη έκπληξη φαίνεται πως κρατούσε το 2011 για την Pamela Anderson, η οποία έζησε σκηνές τρόμου εξαιτίας ενός φανατικού θαυμαστή της. Η διάσημη ηθοποιός τρόμαξε πολύ όταν ένας άγνωστος άντρας προσπάθησε να εισβάλλει στο βαγόνι της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε μόλις επιβιβαστεί στο τρένο που θα την μετέφερε πίσω στο Λονδίνο, όταν ένας 23χρονος θαυμαστής της προσπάθησε να εισβάλλει στο βαγόνι της. Ο νεαρός άνδρας δεν δίστασε να δαγκώσει και έναν αστυνομικό που προσπάθησε αρχικά να τον εμποδίσει. Στη συνέχεια,οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν ρίχνοντας του σπρέι πιπεριού, και έτσι τη γλύτωσε η Pamela.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρελός θαυμαστής, ακολουθούσε την διάσημη ηθοποιό εδώ και αρκετές μέρες, γι΄αυτό το λόγο η ίδια αναγκάστηκε να προσλάβει και επιπλέον σωματοφύλακες.
Ωστόσο, τα σημάδια πάντως που υπάρχουν στον ώμο της, δεν είναι από την επίθεση του νεαρού, αλλά από την προσπάθεια που έκανε να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει στο σημείο αυτό με το όνομα του πρώην αγαπημένου της.

Read More

And More