Τι υποστήριξε η 46χρονη στην απολογία της – Η σχέση με το θύμα, ο λογαριασμός στην Ελβετία και το “μέντιουμ”

Το έγκλημα της Αρκίτσας απασχολεί την επικαιρότητα καθώς η 46χρονη ανέτρεψε τους ισχυρισμούς της στην απολογία της. Η εκπομπή “Μαζί σου” παρουσίασε ανάμεσα σε άλλα και βίντεο από την πληθωρική εμφάνισή της σε βάπτιση μήνες μετά την δολοφονία του κυνηγού για την οποία αρχικά δήλωνε ανήξερη και τώρα βρίσκεται κατηγορούμερνη. Οι σαμπάνιες που άνοιγαν για το χατίρι της και τα τακούνια!

H 46χρονη κατηγορούμενη, λίγο πριν τη σύλληψή της, έγινε κουμπάρα στο παιδί του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης. Πήγε, μάλιστα, συνοδευόμενη από τον συγκατηγορούμενό της και όχι από τον νόμιμο σύζυγό της, τον άντρα δηλαδή που παντρεύτηκε μετά το χωρισμό της με τον Γερμανό κυνηγό. H  εκπομπή εξασφάλισε video ντοκουμέντο με το γλέντι από τα βαφτίσια.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” μίλησε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που είχαν για δύο χρόνια η 46χρονη με τον Γερμανό. Ο ίδιος συνεχίζει να έχει την επιχείρηση.

Τι είπε η ίδια για τη σχέση της με τον 56χρονο, το θύμα, τον λογαριασμό στην Ελβετία αλλά και το “μέντιουμ” στην απολογία της;

Read More

And More