Τι ζούμε ρε: Το TLIFE στη συνέντευξη Τύπου της νέας παράστασης της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 δόθηκε στο Θέατρο Άλσος η συνέντευξη Τύπου του θιάσου της νέας θεατρικής παράστασης της Δήμητρας Παπαδοπούλου, “Τι ζούμε ρε“. 

Πρόκειται για μια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν 15 υπέροχοι ηθοποιοί, μια 12μελής ζωντανή ορχήστρα καθώς και 20 χορευτές.

Το “Τι ζούμε ρε” είναι μια σπαρταριστή επιθεώρηση, μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό!

 Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη
διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί:  Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης και Παρθένα Χοροζίδου.

H έναρξη των παραστάσεων πρόκειται να γίνει στις 10 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Αυγούστου. 

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More