Τίφανι Τραμπ: Ετοιμάζει γάμο… αλά ελληνικά στην Μύκονο με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της

Η Τίφανι Τραμπ ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς την ημέρα του γάμου της με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της Μάικλ Μπούλος! Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να παντρευτεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Η Τίφανι λατρεύει το Νησί των Ανέμων ενώ εκεί ήταν το μέρος που γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου πριν μερικούς μήνες με ένα διαμαντένιο δακτυλίδι αξίας 1.200.000 δολαρίων, στον κήπο του Λευκού Οίκου.

««Η Τίφανι αγαπά τη Μύκονο και θα ήθελε να παντρευτεί εκεί ακόμα κι αν κάνει άλλον έναν γάμο στις ΗΠΑ, ίσως στο Mar-a-Lago, Σχεδιάζει να παντρευτεί με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της στην Ελλάδα. Αυτή και ο Μάικλ επέλεξαν το Μαϊάμι (για να μένουν) επειδή είναι τόσο πολυπολιτισμικό. Θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα και μπορεί να κάνουν μία τελετή εκεί και μία εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι παθιασμένη με την γοητεία και τη λάμψη καθώς και την ομορφιά και τον ρομαντισμό. Θέλει να κάνει έναν μοναδικό και αξέχαστο γάμο» αναφέρει πηγή στο αμερικανικό People. 

Read More

And More