Tiffany Trump: Η κόρη του Donald Trump ήρθε στην Μύκονο και… ερωτεύτηκε! Αυτός είναι ο σύντροφός της [pics]

Η Tiffany Trump το καλοκαίρι που μας πέρασε επισκέφτηκε την Μύκονο για τις διακοπές της, όπου πέρασε μοναδικές στιγμές. Η κόρη του Αμερικανού Πρόεδρου, μάλιστα, είχε την τύχη να… γνωρίσει τον σύντροφό της στην Ελλάδα και να ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Σύμφωνα με το Page Six, η κόρη του Donald Trump είναι ζευγάρι με τον Michael Boulos, γιο δισεκατομμυριούχου από την Νιγηρία. Ο Μπούλος μεγάλωσε στο Λάγος, την μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας – μια χώρα που ο Πλανητάρχης είχε χαρακτηρίσει αρκετά προσβλητικά.

«Η Tiffany είναι χαρούμενη που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση της κρυφή από τον κόσμο. Αλλά τον παρουσίασε ήδη στην οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Michael είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας από μια σπουδαία οικογένεια. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο ατυχές σχόλιο του προέδρου για τα αφρικανικά έθνη», σχολιάζει πηγή στο Page Six.

Μάλιστα, το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί τον Σεπτέμβριο σε μια επίδειξη της Taoray Wang, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Read More

And More