Τηλε-αποκέντρωση τώρα! Μετά το “Παρτάλι” έρχεται ο “Αστέρας Ραχούλας”…

Τηλε-αποκέντρωση τώρα! Στη μετά “Παρτάλι” εποχή κάπως έτσι μάλλον το έχουν σκεφτεί τα κανάλια… Αποτέλεσμα; Η νέα τηλεοπτική χρονιά που θα έρθει στους δέκτες μας δεν θα φέρει μαζί της μόνο το πιο… σκοτεινό χωριό της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά ακόμα ένα χωριό, ένα χωριό του… κουτιού που σκοπεύει να μας κάνει μόνιμους κατοίκους του.

Ο λόγος; Ο λόγοςν τόση ώρα για την… “Ραχούλα” που αυτή την εποχή στήνεται με εντατικούς ρυθμούς στον Alpha και πιο συγκεκριμένα; Για τον “Αστέρα Ραχούλας” ο οποίος θα έρθει στη τηλεοπτική ζωή μας και υπόσχεται να μας προσφέρει άφθονες δόσεις γέλιου.

Οπως θα κατάλαβες ήδη, πρόκειται για την νέα κωμωδία του καναλιού της Κάντζας η οποία έρχεται στους δέκτες μας με στόχο μαζι με την λατρεμένη “Μουρμούρα” και το “Σόι” να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το prime-time του καναλιού.

Η σειρά μας αφηγείται τις περιπέτειες των παικτών δύο άκρως ανταγωνιστικών ποδοσφαιρικών ομάδων του “Αστέρα Ραχούλας” και της ομάδας “Παραδείσι”, οι οποίες λύνουν εδώ και χρόνια τις διαφορές τους στο γήπεδο. Το σενάριο υπογράφουν οι Γ. Κρητικός και Μ. Πιταράς, ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ακούγονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του Θανάση Τσαλταμπάση και του Μάνου Ιωάννου!

Ενδιαφέρον ακούγεται…

Read More

And More