Τηλε-βόμβα: Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Μάθε τι θα κάνει!

Τελικά όταν είσαι ταλαντούχος και χαρισματικός άνθρωπος, ακόμα κι όταν δεν είναι η χρονιά σου, καταφέρνεις να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου ακόμα και στο… 90′ !

Τι κι αν έχεις χρεωθεί την αποτυχία της χρονιάς; Τι κι αν δεν έχεις προλάβει καλά-καλά να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου από το προηγούμενο μαγαζί στο οποίο ήσουν; Γίνεσαι ανάρπαστος! Σκεφτείτε δηλαδή τι θα είχε γίνει αν είχε υπάρξει και επιτυχία.

Ο λόγος τόση ώρα για τον Νίκο Μουτσινα, ο οποίος μπορεί να έπεσε κάτω και να λερώθηκε για τα καλά, όμως, έφτασε η στιγμή για να ξανά σηκωθεί, να τινάξει από πάνω του την σκόνη της αποτυχίας και να συνεχίσει, γιατί και επιβάλλεται, αλλά και μπορεί να το κάνει.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μόλις έδωσε τα χέρια με τους Αντεννικούς! Ναι, μόλις τελείωσε η σύσκεψη και ο άπιστος τηλε-υιός Νίκος, αποφασίστηκε να επιστρέψει με δόξα και τιμή και πάλι στον ΑΝΤ1.

Οσο για το τι θα κάνει αυτή τη φορά στο Μαρούσι; Κάτι που του ταιριάζει γάντι και όπως αποδείχθηκε πέρσι ήταν απολαυστικός στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο. Ο Νίκος επιστρέφει για να καθήσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του “Your Face Sounds Familiar”, όπου πέρσι πραγματικά η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από καταλυτική και απολαυστική. Πέρσι ο Νίκος στο “Your Face” ήταν όλα τα λεφτά κι αυτή ακριβώς την τηλεοπτική επιτυχία εξαργυρώνει τώρα.

Μία πολύτιμη επιτυχία, η οποία έρχεται σαν βάλσαμο να τον ανακουφίση από την πίκρα της αποτυχίας που δυστυχώς έμελλε να γευθεί, επιστρέφοντας στον Alpha!!!


Read More

And More