Τηλεφώνημα για βόμβα σε μαγαζί που τραγουδούσαν Πλούταρχος-Ασλανίδου! (video)

Αναστάτωση προκλήθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε νυχτερινό κέντρο στα Χανιά, στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσουν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου, εξαιτίας τηλεφωνήματος για βόμβα. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο κόσμος έμπαινε στο μαγαζί και πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, άγνωστος τηλεφώνησε λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο με εκπαιδευμένο σκύλο και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Όπως αναφέρει το haniotika-nea, μέσα στο νυχτερινό κέντρο υπήρχαν 2.000 άτομα, καθώς και οι δύο γνωστοί τραγουδιστές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος βγήκε στην είσοδο του μαγαζιού και συνομίλησε με τον κόσμο. Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1:30 το βράδυ και όπως αποδείχθηκε, το τηλεφώνημα ήταν μια κακόγουστη φάρσα.

Το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα“, μίλησε τηλεφωνικά ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Παράλληλα, στον αέρα προβλήθηκαν φωτογραφίες από τον πανικό που επικράτησε έξω από το μαγαζί μετά την εκκένωσή του.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Σίγουρα αυτή τη βραδιά δεν θα θέλει να την θυμάται κανείς!

Read More

And More