Τίμος Τζάννες: Πάρτι για τον Mr. Montblanc με τις κόρες του και την Λουκία Παπαδάκη στο πλευρό του!

Ένα μεγάλο πάρτι πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα, στο Galaxy του Hilton ο αποκελιστικός διανομέας των γνωστών  προϊόντων γραφής, Τίμος Τζάννες, όπου σε πανελλήνια πρεμιέρα παρουσίασε όλα τα νέα προιόντα που θα διατεθούν στην αγορά φέτος.

Ο άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα στυλό και τις πένες με την γνωστή υπογραφή, εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ο σύντροφος της τηλεοπτικής Σάντρας, Λουκίας Παπαδάκη κα ιφαίνεται πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού είναι αχώριστοι. Ο επιχειρηματίας έχει δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τη Χριστιάνα και τη Ναταλία – οι οποίες δεν έλειπαν από τη λαμπερή εκδήλωση – ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε και τη γυμνάστρια Έλενα Βρεττού. Ωστόσο δείχνει τρομερά ευτυχισμένος τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της γοητευτικής ηθοποιού.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν επίσης, άνθρωποι απο τον χώρο του επιχειρείν, του πολιτισμού αλλά και της μόδας. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρίνα Καλογήρου, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Χρυσάνθη Κουρούπη, η Δώρα Κατσικογιάννη κ.α.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

Αθανάσιος Παστιρματζής, Τίμος Τζάννες, Franck Juhel

Νίκος Βήχος, Λουκία Παπαδάκη, Δημήτρης Τσίτουρας

Δώρα Κατσικογιάννη, Χριστιάνα Τζάνες

Κατερίνα Κρεμμύδη, Ανδρέας Κονδύλης, Μαρίνα Καλογήρου

Ρωξάνη Μπέη, Ναταλία Τζάννες

Χριστιάνα Τζάννες, Elvir Johic, Ναταλία Τζάννες, Mario Alarcon-Ballesteros

  Ισμήνη Νταφοπούλου

Read More

And More