Τίμος Ζαχαράτος: Απαντά ξεκάθαρα αν είναι σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα

Ο Τίμος Ζαχαράτος συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό στην αρχή της φετινής σεζόν μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη“. Ο νεαρός σεφ που έδεσε αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα, είδε από πολύ νωρίς να γράφονται πολλά για την προσωπική του ζωή με τα περισσότερα σενάρια να τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, ο Τίμος Ζαχαράτος απαντά ξεκάθαρα αν είναι ζευγάρι με τη Δανάη Μπάρκα και αποκαλύπτει αν τον ενοχλεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Από τις πρώτες ακόμα ημέρες της παρουσίας σου στο “Πάμε Δανάη” βγήκε στο προσκήνιο και η προσωπική σου ζωή. Είσαι έτοιμος γι’ αυτό;

Ναι, δεν έχω πρόβλημα.

Πως είναι αλήθεια να λένε ότι έχεις σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη Μπάρκα;

Είναι ωραία η πάσα που μου δίνεις. Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Αν η Δανάη δεν ήταν η παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη” και την έβλεπες έξω στον δρόμο, θα την φλέρταρες;

Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων.

Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει;

Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό.

Read More

And More