Τίμος Ζαχαράτος για Δανάη Μπάρκα: «Θα το πάρω το κορίτσι, την εγκρίνει και η μητέρα μου για νύφη»

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την Δανάη Μπάρκα μίλησε ο σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Ο γοητευτικός Τίμος Ζαχαράτος αποκάλυψε πως η μητέρα του, εγκρίνει την νεαρή παρουσιάστρια για νύφη της και με αρκετή δόση χιούμορ είπε πως… θα το πάρει το κορίτσι.

«Σιγά σιγά θα το πάρω το κορίτσι. Το προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, σιγά σιγά, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας. Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε. Είχαμε μαζευτεί μια φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω “μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο” και το πήρα. Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με τη Δανάη, την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει.

Αν είναι καλή η γυναίκα, πάντα εγκρίνει η μητέρα μου… Δε με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που έχω ξεχωρίσει σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον. Σαν κοπέλα έχει στοιχεία που θα μου αρέσουν. Εντάξει κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε αλλά δε ξέρεις ποτέ που θα βγει» είπε ο Τίμος Ζαχαράτος.

Read More

And More