Την απέλυσαν γιατί ήταν πολύ… σέξυ!

Την απέλυσαν γιατί την θεωρούσαν πολύ… σέξυ! Ο λόγος για την 33χρονη υπάλληλο της Citibank, Debralee Lorenzana, η οποίς κάνει μήνυση στην εταιρεία που εργαζόταν γιατί την απέλυσαν επειδή ήταν πολύ ελκυστική και αποσπούσε την προσοχή των συναδέλφων της!

Η ομορφιά και τα φυσικά προσόντα φαίνεται ότι οδήγησαν την νεαρή καστανομάλλα στην ανεργία, αφού οι συνάδελφοι της στάθηκαν η αιτία για να απολυθεί. Η ίδια είχε αναφέρει στον δικηγόρο της ότι ο διευθυντής της τράπεζας της είχε ζητήσει να αποφεύγει να φορά στενές φούστες, μπλούζες ζιβάγκο, ψηλοτάκουνα παπούτσια και γενικά ο,τιδήποτε μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή των ανδρών στο γραφείο.

Όταν εκείνη παραπονέθηκε πως ορισμένες συνάδελφοι της, είχαν πολύ πιο προκλητική εμφάνιση από εκείνη, ο διευθυντής της είπε: “Αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί αυτές οι κοπέλες δεν είναι τόσο εκλκυστικές όσο εσύ!”.

“Τιμωρήθηκε επειδή οι άνδρες συνάδελφοι της δεν μπορούν να ελέγξουν τη λίμπιντο τους”, λέει ο Αμερικανός δικηγόρος της, Jack Tuckner.

Ωστόσο, η Lorenzana απευθύνθηκε και στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της Citybank και εκείνη τη μετέθεσαν σε άλλο τμήμα, αλλά τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα και στο τέλος την απέλυσαν!

Παρόλα αυτά, εκείνη κινείται και νομικά εναντίον της εταιρείας, η οποία ισχυρίζεται ότι όσα λέει ο δικηγόρος της είναι ψέματα και ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Δείτε φωτογραφίες της Debralee Lorenzana στο γραφείο:

Η σέξυ 33χρονη υπάλληλος της Citibank

Η Debralee Lorenzana στο γραφείο!

Δείτε το video που παρουσιάζει την ιστορία της Debralee Lorenzana:

Read More

And More