Την απιστία του πληρώνει ο Μπερλουσκόνι!

Την απιστία του πληρώνει ο Μπερλουσκόνι! | tlife.gr

Μάλλον και αυτός θα απευθυνθεί στο ΔΝΤ! Όχι όμως για να σώσει την χώρα του από την οικονομική καταστροφή αλλά τον ευατό του.

Βλέπετε η απιστία τη σήμερον ημέρα πληρώνεται ακριβά. Περίπου 300.000 ευρώ μηνιαίως. Αυτή είναι η διατροφή που αποφάσισε το δικαστήριο να καταβάλει ο Καβαλιέρε, στην πρώην σύζυγο του Βερονίκ Λάριο.

Ένα ποσό που επήλθε ύστερα από μία δίκη που κράτησε πάνω από 5 ώρες. Η οργή της πρώην συζύγου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν μεγάλη καθώς με τίποτα δεν μπορεί να του συγχωρήσει το παραστράτημα του όταν ο Ιταλός πρωθυπουργός βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων ενός 18χρονου μοντέλου, έχοντασ προηγηθεί βέβαια το σκάνδαλο με ιερόδουλη.

Τότε η Lario δήλωσε πώς δεν μπορούσε να είναι με ένα άνθρωπο ο οποίος συνδέεται με μικρότερες γυναίκες και είναι άρρωστος.

Γι’ αυτό και η αρχική της απαίτηση ήταν να της καταβάλλει ο Μπερλουσκόνι διατροφή ύψους 49.887.917 ευρώ ετησίως. Τελικά συμβιβάστηκε με 4.177.300 ευρώ το χρόνο… Μήπως αντί για το ΔΝΤ να ζητήσουμε βοήθεια από την πρώην σύζυγο του Καβαλιέρε;

READ more