Την Δευτέρα η ενημέρωση επιστρέφει στα …θρανία της tv !

Τα ψέματα τελείωσαν… Οι διακοπές τελείωσαν… Ολοι οι …κατεργάρηδες της ενημέρωσης ,- ή σχεδόν όλοι γιατί κάποιοι θα κάνουν την εμφάνισή τους μία εβδομάδα πιο μετά – , επιστρέφουν απο Δευτέρα στον τηλεοπτικό τους πάγκο, παίρνοντας θέση σε αυτό το νέο γκραν-πρι τηλεθέασης που ξεκινά ! Ενα τηλεοπτικό γκραν-πρι για γερά νεύρα και πολλές αντοχές !

Η σεζόν 2010-2011 θα είναι μία απο τις δυσκολότερες σεζόν των τελευταίων ετών και πραγματικά θα καταφέρουν να τερματίσουν μόνο οι καλύτεροι. Πρόκειται άλλωστε για μία χρονιά που χαρακτηρίζεται από ισχυρούς πολιτικούς και οικονομικούς κλυδωνισμούς !

Ετσι, από τη Δευτέρα το κουδούνι χτυπά στις 6.00 π.μ. για τον Γιώργο Αυτιά και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου και στις 7 π.μ. για τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα που επιστρέφουν στις επάλξεις της ενημέρωσης.

Στη ΝΕΤ ξεκινά και η Μαρία Σαράφογλου με το «Συμβαίνει τώρα», ενώ η “Πρωινή Ενημέρωση” πιθανότατα θα βγει στον αέρα στις 6 του μήνα. Για τις 13 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί αντίστοιχα και η πρεμιέρα του «Πάνω στην ώρα» στον Alpha, ημερομηνία που φαίνεται πιθανή και για την επιστροφή του τελευταίου των… Μοϊκανών της ενημέρωσης Γιώργου Παπαδάκη που κρατά την παράδοση να επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1 πάντα τελευταίος.

Νωρίτερα, στις 6.00 π.μ., ο Γιώργος Αυτιάς θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με το πρώτο «Καλημέρα». Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και με 52 ανταποκριτές στα σημαντικότερα κέντρα της χώρας, επιχειρεί να μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό τον σφυγμό της ελληνικής περιφέρειας. Αυτό, άλλωστε, είναι και το νέο στοίχημα του Γιώργου Αυτιά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Σε πλήρη «σύνθεση» επιστρέφει την ίδια ώρα και μέχρι τις 10 το πρωί καθημερινά στον ΣΚΑΪ η «Πρώτη γραμμή». Η εκπομπή, με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό, χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού, θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα -μικρά και μεγάλα- συμβαίνουν στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό.

Τέλος απο Δευτέρα στο πόστο της κανονικά ,κανονικότατα, θα βρίσκεται τόσο η Ολγα Τρέμη, όσο και όλο το υπόλοιπο ειδησεογραφικό επιτελείο του Mega, αφού και οι ειδήσεις του Μεγάλου Καναλιού βγαίνουν απο τον …καλοκαιρινό ρυθμό τους .

Σημειωτέον είναι η πρώτη φορά δε, που τα πρωταγωνιστικά στελέχη της ενημέρωσης του Mega, πιάνουν τόσο νωρίς δουλειά ! Δεν έχει μπει καν ο Σεπτέμβριος και οι πάντες θα βρίσκονται απο Δευτέρα στα γραφεία τους !

Read More

And More