Την Δευτέρα χειρουργείται ο Γιώργος Λύρας – Στο πλευρό του η Πέγκυ Ζήνα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Γιώργος Λύρας. Ο γνωστός μάνατζερ που βρισκόταν σε διακοπές στην Επίδαυρο μαζί με την έγκυο σύζυγό του Πέγκυ Ζήνα, ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στο στήθος και γύρισε την Αθήνα για εξετάσεις. Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με τα όσα είπε άτομο από το στενό του περιβάλλον στο TLIFE, ο Γιώργος Λύρας μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο γνωστός μάνατζερ έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο σε χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (by-pass). “Το πιο πιθανό είναι η εγχείριση να γίνει τη Δευτέρα. Η Πέγκυ είναι μαζί του στο νοσοκομείο. Είναι όλη την ώρα δίπλα του και αρκετά ψύχραιμη στην κατάσταση που βρίσκεται.”, ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον.
Οι γιατροί πάντως ήταν άκρως καθησυχαστικοί καθώς ο Γιώργος αντέδρασε άμεσα μόλις ένιωσε ενοχλήσεις- σε αντίθετη περίπτωση υπήρχε ο κίνδυνος εμφράγματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ίδιος πριν δέκα χρόνια, είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική των στεφανιαίων αρτηριών (μπαλονάκι), με αποτέλεσμα, μόλις έντιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις στο στήθος να αντιδράσει αμέσως και να πάει στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις.
Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν εκτός από την σύζυγό του Πέγκυ Ζήνα και ο καλός τους φίλος Ηλίας Ψινάκης.

Read More

And More