Την είχε όμηρο από τα 15 της – Απίστευτη ιστορία απαγωγής σοκάρει τις ΗΠΑ

Την είχε όμηρο από τα 15 της – Απίστευτη ιστορία απαγωγής σοκάρει τις ΗΠΑ | tlife.gr

Το δράμα της νεαρής γυναίκας άρχισε όταν ο Ισίντρο Γκαρσία γνώριζε τη μητέρα της και έκανε σχέση μαζί της. Δε μπορούσε να φανταστεί πως ο άνδρας αυτός θα την απήγαγε, θα την κρατούσε 10 χρόνια φυλακισμένη, θα τη βίαζε και θα την ανάγκαζε να τον παντρευτεί και να κάνει παιδί μαζί του.

Μετά από 10 χρόνια ομηρείας, η 25χρονη σήμερα γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, βρήκε τη δύναμη να επικοινωνήσει μέσω Facebook με την αδερφή της. Κι έτσι κατάφερε να απελευθερωθεί.

Η ιστορία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Καλιφόρνια και γενικώς της Ηνωμένες Πολιτείες. Ο 41χρονος πια Ισίντρο Γκαρσία συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος της πόλης Σάντα Άνα και κατηγορείται για απαγωγή, βιασμό και παράνομη κράτηση.

Το 2004, ο Γκαρσία είχε σχέση με τη μητέρα του θύματός του. Είχε μετακομίσει στο σπίτι όπου έμεναν η σύντροφός του και οι κόρες της, στην πόλη Σάντα Άνα στο Όραντζ Κάουντι της Καλιφόρνια.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC, εκτιμά ότι τον Ιούνιο του 2004 άρχισε ο εφιάλτης για το 15χρονο κορίτσι, που μόλις πριν από τέσσερις μήνες είχε μετακομίσει από το Μεξικό στις ΗΠΑ. Τότε ο Γκαρσία άρχισε να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

READ more