Την τσάκωσε να τον απατά από το λογαριασμό του κινητού της!

Την τσάκωσε να τον απατά από το λογαριασμό του κινητού της! | tlife.gr

Την πρόδωσε το κινητό της και τώρα ζητά τα ρέστα! Ο λόγος για μια 35χρονη γυναίκα που έκανε μήνυση σε εταιρεία κινητής τηςλεφωνίας, επειδή ο σύζυγος της εντόπισε μέσω του αναλυτικού λογαριασμού της τον αριθμού του εραστή της.

Η ίδια κατηγορεί την εταιρεία Rogers, που έχει την έδρα της στον Καναδά, γιατι δεν προστάτευσε το απόρρητο των προσωπικών της στοιχείων. Συγκεκριμένα, ενώ εκείνη είχε ζητήσει να τις αποστέλλονται ομαδοποιημένα τα στοιχεία των κλήσεων που πραγματοποιούσε, η τηλεφωνική υπηρεσία της εταιρείας επέτρεψε στον σύζυγο της να ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό. Και κατά συνέπεια, εκείνος να ανακαλύψει πως η γυναίκα του είχε εραστή.

Η 35χρονη κατηγορεί την εταιρεία πως της κατέστρεψε τη ζωή και ζητά αποζημιώση που αγγίζει το ποσό των 600.000 δολαρίων.

Η εταιρεία αρνείται κατηγορηματικά να πληρώσει τη γυναίκα, λέγοντας πως δεν φταίει η εταιρία που καταστράφηκε η ζωή της. «Αιτία του διαζυγίου είναι η εξωσυζυγική της σχέση και όχι ο αναλυτικός λογαριασμός του τηλεφώνου της», λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας Rogers.

READ more