“Της έκανα πρόταση γάμου δύο ώρες μετά την γνωριμία μας”

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλαει στο περιοδικό “Εγώ” για την γνωριμία του με την σύντροφό που κατέληξε σε πρόταση γάμου μετά από δύο ώρες, για το ότι κανένας Έλληνας δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ αλλά και γιατί δούλεψε σε γραφείο κηδειών.

Ο απρόβλεπτος ηθοποιός πειγράφει την γνωριμία με την αγαπημένη του που προέκυψε από προξενιό φίλων του: “Ήταν φοβερό. Εκείνη με ήξερε. Εμένα μου είχαν πει οι φίλοι μου ότι είναι μία πολύ ωραία κοπέλα. Με το που την γνώρισα, της έκανα πρόταση γάμου το ίδιο βράδυ.” Ωστόσο εκείνη δεν του έχει απαντήσει ακόμα γιατί κάνει το κορόιδο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ρένος παρόλο που είναι η μοναδική πρόταση που έχει κάνει στην ζωή του.

Πέρα από τον έρωτα όμως η ζωή του ηθοποιού περιλαμβάνει και πολλές ώρες δουλειάς. Σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή “Λες και το ξερες” στον Alpha. Παράλληλα προωθεί την τελευταία του ταινία “4 μαύρα κοστούμια” όπου έχει θέμα το θάνατο. Ο ίδιος είναι συμφιλιωμένος με αυτό καθώς στα 22 του είχε δουλέψει σε γραφείο τελετών για βιοποριστικούς λόγους. “Ήμουν 22 και ζούσα την περιπέτεια“, σχολιάζει ο Ρένος.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρεται στους συναδέλφους του που προσπαθούν να κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ. “Το να κάνει ένας Έλληνας καριέρα εκεί δεν είναι δύσκολο, είναι εντελώς αδύνατον“, εξηγεί ο Ρένος. Και συνεχίζει: “Το να πάω να κάνω απλά πέρασμα σε ταινίες στο Χόλιγουντ δεν μου λέει τίποτα . Δεν είναι καν ματαιοδοξία είναι μωροφιλοδοξία!”

Read More

And More