Τίτλοι τέλους για Καραμερο-Χαριτάτους και ΑΝΤ1 ; Διαβάστε, όλο το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί !

Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Και γύρω απο το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1, εδώ και αρκετό καιρό έχει μαζευτεί πολύς καπνός… Τόσος ; Που μάλλον όπου να ΄ναι, είναι έτοιμη να ξεσπάσει και η φωτιά ! Και η φωτιά αυτή δεν θα είναι μία απλή φωτιά, αλλά… πυρκαγιά, η οποία θα κάνει στάχτη την πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού !

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Για ακόμα μία φορά, έχουν φουντώσει για τα καλά οι φήμες που θέλουν το “10 με 1 μαζί” να κόβεται και τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο να αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου. Μόνο που αυτή την φορά οι φήμες αυτές δεν παρουσιάζουν τα αγόρια του ΑΝΤ1 να μας κουνούν το μαντήλι στο τέλος της σεζόν, αλλά πολύ πιο σύντομα.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει όλη την περασμένη εβδομάδα, αλλά κυρίως από την Παρασκευή και μετά, θέλουν τους Αντεννικούς να σκέφτονται να τραβήξουν μία κόκκινη γραμμή στο πρωινό τους από τον Μάρτη. Ναι, ναι καλά διαβάζετε από τον Μάρτη και έτσι να βάζουν μοιραία τέλος και στην συνεργασία τους με τον Σπύρο και τον Γιώργο, με τον Γιώργο και τον Σπύρο.

Φήμες οι οποίες τώρα έχουν πάρει πιο… ανησυχητικές διαστάσεις, γιατί σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές που είχαν κυκλοφορήσει, είναι η πρώτη φορά που – ανεπισήμως πάντα – δεν διαψεύδονται απο τους ανθρώπους του καναλιού. Μετά από μία σειρά επαφών που είχα τις τελευταίες ημέρες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ΑΝΤ1, κανείς τους δεν μου διέψευσε το γεγονός – σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες φορές που το είχαμε συζητήσει – πως όντως υπάρχουν σκέψεις το “10 με 1 μαζί” να μην υπάρχει πια στον τηλεοπτικό τους αέρα από τα τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη.

Μάλιστα, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά ; “Ολα τα ενδεχόμενα αυτή την στιγμή παίζουν… Τίποτα δεν είναι οριστικό… Ομως, η αλήθεια είναι πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα για τον Μάρτη” !

Και αν νομίζετε πως οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης είναι εκείνες που έκαναν το ποτήρι των Αντεννικών να ξεχειλίσει, κάνετε λάθος ! Οπως ακούγεται, οι του καναλιού υποστηρίζουν πως είναι περισσότερο δυσαρεστημένοι λέει με την στάση που έχουν κρατήσει όλο το χειμώνα τα παιδιά (τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις και λοιπά τηλε-παρατράγουδα…)
και όχι τόσο – που λέει ο λόγος πάντα – με τις επιδόσεις τους. Και αυτό το… “που λέει ο λόγος”, γιατί ; Γιατί φυσικά και αν τα πήγαιναν καλά και σάρωναν και φέτος όπως πέρσι στους πίνακες τηλεθέασης, η μαύρη αλήθεια είναι, πως κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να έκαναν και να μην άρεσαν, απλώς θα προσπερνούνταν !

Και για να επστρέψω στο γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι, αυτό λέει ήταν το “ναι” του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου, στην πρόσκληση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star , Σταμάτη Μαλέλη. Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, κάλεσε τα παιδιά να μιλήσουν στους μαθητές που έχει στην δημοσιογραφική σχολή που διατηρεί, γεγονός το οποίο ενόχλησε σφόδρα την διοίκηση του ΑΝΤ1 (μην ξεχνάτε έχουν κι εκείνοι αντίστοιχη σχολή…) ,γιατί οπως ακούγεται, δεν τους ενημέρωσαν και εν συνεχεία ενοχλήθηκαν και με την συνέντευξη Μαλέλη, που φρόντισαν να εξασφαλίζουν για το “10 με 1 μαζί”.

Κατόπιν τούτου; Οι συσκέψεις για το πρόωρο φινάλε, εντάθηκαν ακόμα περισσότερο… Μάλιστα, ήδη, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα σενάρια διαδοχολογίας τα οποία ξεκινούν απο Νάντια Μπουλέ και Ευγενία Μανωλίδου και καταλήγουν μέχρι στον Χρήστο Φερεντίνο.

Ομως, τίποτα απ ΄όλα αυτά μπορεί να μην γίνει, γιατί σε περίπτωση που όντως το “10 με 1 μαζί” ρίξει τον Μάρτη αυλαία, μπορεί να δούμε στην θέση του και απλές… επαναλήψεις που και δεν στοιχίζουν και μία χαρά κρας – τεστ είναι για το τι μπορούν να αποδώσουν στον πρωινό, ανταγωνισμό, βάζοντας ιδέες για του χρόνου !

Για να δούμε τελικά, τι θα δούμε, ή μάλλον αν θα ξανά δούμε όντως τα αγόρια του ΑΝΤ1 στο τηλεοπτικό τους πόστο απο τον επόμενο μήνα…

Read More

And More