Τίτλοι τέλους για το «Φως στο τούνελ»!

Τίτλοι τέλους για το «Φως στο τούνελ»! | tlife.gr

Οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν απόψε για το «Φως στο τούνελ», μιας και αυτή την εβδομάδα αποφάσισε η Αγγελική Νικολούλη να ρίξει αυλαία και να μας ευχηθεί «καλό καλοκαίρι».

Μετά από ένα πολύ δύσκολο χειμώνα για την γνωστή δημοσιογράφο, έφτασε η στιγμή της ξεκούρασης. Μετά από ένα πολύ δύσκολο, σκοτεινό και ανατριχιαστικό χειμώνα, όπου η Αγγελική τόσο με την υπόθεση του άτυχου Τάκη από την Σαντορίνη, του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και της 4χρονης Αννυ, πραγματικά συγκλονίστηκε, πραγματικά κλονίστηκε – όπως συγκλονίστηκε άλλωστε και ολόκλρη η κοινή γνώμη -, και έτσι κυρίως φέτος θέλησε να κατεβάσει από τα μέσα Ιουνίου την αυλαία της εκπομπής.

Το «Φως στο Τούνελ» ,λοιπόν, κλείνει απόψε με την συνέχεια μίας υπόθεσης που επίσης έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και έχει δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά. Η μικρή κοινωνία αναστατωμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Πίσω από το έγκλημα του καπετάνιου που σκηνοθετήθηκε από τους δράστες σαν αυτοκτονία, κρύβονται μυστήριο, ανατροπές και ένοχα μυστικά.

Παράλληλα, η εκπομπή αναζητά έναν άνδρα και μια γυναίκα που εξαφανίστηκαν στην Αθήνα, κάτω από περίεργες συνθήκες. Τα χρήματα που είχαν στα χέρια τους, τους καθιστούν εύκολο στόχο και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

READ more