Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της εγχώριας showbiz!

Μπορεί να πέρασαν το καλοκαίρι μαζί, αλλά μόλις μπήκε το φθινόπωρο… αποφάσισαν να χωρίσουν! Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Ιωάννα Παπαγιάννη, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από ένα μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η ξανθιά καλλονή – που γνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model – διατηρούσαν σχέση για περίπου δυόμισι μήνες, ενώ είχαν εμφανιστεί μαζί και στον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα στην Τήνο. Η σχέση τους, όμως κράτησε πολύ λίγο, μιας και οι αναζητήσεις και οι προτεραιότητες του ενός ήταν τελείως διαφορετικές από εκείνες του άλλου.

Το γνωστό μοντέλο ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει ήδη χαράξει μία σημαντική διαδρομή στο Los Angeles, όπου πλέον μένει μόνιμα έχοντας ανοίξει τους ορίζοντές του στην υποκριτική και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο αντικείμενο που αγαπάει. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ιωάννα Παπαγιάννη από την άλλη, παρόλο που ερωτεύτηκε τον Χρήστο σφοδρά, δεν μπορούσε να παρατήσει όλα όσα έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια και να μετακομίσει σε μία άλλη ήπειρο, απλώς και μόνο για έναν έρωτα.

Από την ημέρα του χωρισμού τους, οι δυο τους έχουν κόψει την επικοινωνία μεταξύ τους και παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στην ερωτική τους σχέση με την υπόσχεση ότι θα διατηρήσουν τη φιλία τους, περισσότερο τυπικές μοιάζουν στη σχέση τους.

Χρήστος Βασιλόπουλος – Ιωάννα Παπαγιάννη: Καυτά φιλιά στην Τήνο! [pics] | tlife.gr

Read More

And More