Τίτλοι τέλους στην συνεργασία του “Πρωινού Mou” με τον Αρη Καβατζίκη. Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Η σημερινή ημέρα έκρυβε μία αποχώρηση – έκπληξη για το “Πρωινό Mou” ή μάλλον για να ακριβολογώ για τους τηλεθεατές του “Πρωινού Mou”. Βλέπετε, ο Αρης Καβατζίκης αποφάσισε να βάλει πρόωρα μία τελεία στην συνεργασία του με το Mega, τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του “Πρωινού Mou”.

Ναι, μόλις ένα μήνα πριν η καθημερινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού μας ευχηθεί το “καλό καλοκαίρι”, ο γνωστός δημοσιογράφος προτίμησε να προχωρήσει σε… ηρωική έξοδο από το “Πρωινό Mou”. Η είδηση όπως καταλαβαίνετε αναστάτωσε για τα καλά τα δημοσιογραφικά γραφεία και πολλά και διάφορα άρχισαν να ακούγονται σε σχέση με τους λόγους που οδήγησαν τον Αρη στην παραίτηση.

Σύμφωνα πάντως με τις πιο έγκυρες πηγές, ο Αρης αποφάσισε λέει να εγκαταλείψει το τηλεοπτικό του πόστο, λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζαν και σχολίασαν καθημερινά όλη την εγχώρια σόου-μπιζ και όχι μόνο.

Επίσης λέει, καταλυτικό ρόλο για να πάρει ο δημοσιογράφος την συγκεκριμένη απόφαση ήταν και το γεγονός της απίστευτης κούρασης που ένιωθε τον τελευταίο καιρό, μιας και κάθε πρωί αναγκαζόταν να ξυπνά στις 5.00 τα χαράματα για να μπορεί να συνδυάσει τις ραδιοφωνικές με τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις. Ως γνωστόν καθημερινά πουρνό-πουρνό κάνει εκπομπή στον “Easy” μαζί με την Νάντια Μπουλέ.

Με άλλα λόγια η διαφορετική τηλεοπτική κοσμοθεωρία του Ακη και του Πέτρου, όπως επίσης και η καθημερινή κούραση ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Αρη Καβατζίκη να πάρει το δισάκι του στον ώμο για το δρόμο, για το δρόμο.

“Η αλήθεια είναι πως η σημερινή παραίτηση του Αρη ήταν μία απόφαση που μας αιφνιδίασε όλους μας, γιατί όντως πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και συνήθως τέτοιες εποχές δεν έχουμε και τέτοια θέματα”, αποκαλύπτει στο “TLIFE” υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Και το γεγονός ότι πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν είναι και ο λόγος που μας έκανε να αποφασίσουμε να μην προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του Αρη. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους έχοντας διάφορους καλεσμένους καθημερινά μαζί μας στο πάνελ”.

Πάντως όπως και να ΄χει, το γεγονός ότι ο Αρης αποφάσισε να αποχωρήσει ένα μήνα πριν το τέλος είναι κάτι που αναμφισβήτητα κάπως… περίεργα ακούγεται, ενώ εντύπωση προκαλεί η απόφασή του και για ακόμα έναν λόγο. Για τις άριστες σχέσεις που έχει με την Τζένη Μπαλατσινού,με την οποία κάνει στενή παρέα και εκτός εκπομπής, όταν σβήνουν οι κάμερες. Εκτός κι αν υπήρξε συγκεκριμένο περιστατικό που να οδήγησε αυτή την συνεργασία στο αιφνίδιο θάνατό της!

Read More

And More