TLIFE φωτορεπορτάζ: Τι γίνεται στις γειτονιές της Αθήνας, όσο είμαστε σε καραντίνα! Βρήκαμε κόσμο μόνο έξω από τράπεζες!

Έχουν περάσει  σχεδόν 24 μέρες από τότε που έγινε το ” lockdown” στην Ελλάδα και εμείς μένουμε σπίτι για να ανακόψουμε την πορεία του κορονοϊού και να επιστρέψουμε γρήγορα και υγιείς στην καθημερινότητά μας ακόμα κι αν είναι κάπως διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει.

Η Αθήνα και οι γειτονιές της Αττικής άλλαξαν. Και παρά το γεγονός ότι τις έχουμε ξαναδεί άδειες από κόσμο συνεχίζουμε να νομίζουμε ότι αυτές οι εικόνες είναι ε και ο φωτογράφος του Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο πυκνοκατοικημένο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στο Γκάζι και η εικόνα, αυτή η απόκοσμη εικόνα ήταν παντού η ίδια. Άδειοι δρόμοι και από ανθρώπους και από αυτοκίνητα. Κάτι περίεργο αλλά συνάμα θετικό αφού δείχνει ότι οι Έλληνες τηρούμε τα μέτρα και προσπαθούμε να ανακόψουμε την αλυσίδα του ιου!

Στο μόνο σημείο που εντοπίσαμε ανθρώπους ήταν έξω από την τράπεζα όπου περίμεναν στην ουρά καμιά δεκαριά άνθρωποι άλλοι φορώντας μάσκα και άλλοι όχι! Δες το οδοιπορικό του ΤLIFE στις γειτονιές της Αττικής τις μέρες της καραντίνας και του κορονοϊού!

 

 

 

Read More

And More