TLIFE ρεπορταζ: Ο “Άγγλος ασθενής” στον μαγευτικό Μυστρά μαζί με την αγαπημένη του!

Ο βραβευμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρέιφ Φάινς αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία του ελληνικού Πάσχα κι έτσι επισκέφθηκε την Μεγάλη Παρασκευή τον μαγευτικά Μυστρά μαζί με την αγαπημένη του Αμάντα.
Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του την Μ. Παρασκευή ακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου και το Μ. Σάββατο έζησαν την Ανάσταση από κοντά παρακολουθώντας την λειτουργία. Το βράδυ έφαγαν παραδοσιακή μαγειρίτσα την οποία και λάτρεψαν. Μάλιστα, η Αμάντα ζήτησε την συνταγή για να την μαγειρεύει στον αγαπημένο της!
“Τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε μαζί μας και Επιτάφιο έκανε στο Μυστρά. Είναι πάρα πολύ ευγενής άνθρωπος, πάρα πολύ απλός, προσιτός και είναι περιττά τα λόγια γιατί ότι και να σου πω για την προσωπικότητά του είναι λίγο, τέλεια γοητεία! Είναι τόσο star όσο απλός είναι, δηλαδή η απλότητά του τον κάνει τόσο ξεχωριστό. Έτρωγε κάθε μέρα πρωινό στον “Ξενώνα” του Πύργου Μυστρά πριν πάει να κάνει τις πρωινές βόλτες του.” λέει στο TLIFE κάτοικος της περιοχής.

Δες φωτογραφίες από τον “Ξενώνα” που έμεινε με την σύζυγό του:

Το ζευγάρι έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένο από την διαμονή τους και υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν πιο σύντομα απ’ ότι υπολόγιζαν στον Μυστρά.

Ωστόσο το ταξίδι τους στη χώρα μας δεν σταματά εδώ! Την Δευτέρα του Πάσχα έφυγαν με κατεύθυνση την Μονεμβασιά και θα συνέχιζαν μετά με το Ναύπλιο, τις Μυκήνες αλλά και την Αθήνα! Σκοπεύουν να μείνουν τουλάχιστον ένα μήνα και να απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν τη ανοιξιάτικη ομορφιά της Ελλάδας.

Η επόμενη φορά που θα τον ξαναδούμε στη χώρα μας; Το καλοκαίρι με την συμμετοχή του στην τελευταία ταινία του Harry Potter!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164