Το “50-50” φεύγει, το “Ουκ αν λάβοις”, έρχεται απόψε στο Mega !

Φινάλε απόψε στις 10.00 µ.µ. για την τρελοπαρέα του “Πενήντα – Πενήντα” που βάζει τα µπρατσάκια της και πάει παραλία, ανανεώνοντας το ραντεβού της για του χρόνου. Πριν το κάνει αυτό, αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό µε ένα επεισόδιο στο οποίο τα “κουρασµένα παλικάρια” τελικά βάζουν µυαλό. Οι τρεις φίλοι, αµετανόητοι και επιρρεπείς στα µπερδέµατα, κάνουν τον απολογισµό τους. Ετσι, λοιπόν, καταλήγουν στο συµπέρασµα ότι ο τρόπος µε τον οποίο ζούσαν µέχρι τώρα φταίει για όλα τα δεινά τους.

Ο Νικηφόρος (Πέτρος Φιλιππίδης) περνάει µαύρες µέρες θρηνώντας κλεισµένος στο σπίτι. Η Ελισάβετ φυσικά δίπλα του περνάει χειρότερα. Η Ξανθίππη γυρίζει απ’ το Λονδίνο και ο Μίµης (Παύλος Χαϊκάλης) µετανιωµένος της υπόσχεται ότι θα αλλάξει µια για πάντα. Ο Παύλος (Σάκης Μπουλάς) βιώνει τις καλύτερες µέρες της ζωής του, καθώς η τύχη συνεχίζει να του χαµογελάει.

Από την επόµενη σεζόν, που θα δούµε τα νέα επεισόδια της σειράς, θα υπάρξουν αλλαγές στο καστ, με σημαντικότερη εκείνη, που έχει να κάνει με την αποχώρηση της Βάνας Ραμπότα. Η τηλεοπτική Ειρήνη, δεν επιθυµεί να συνεχίσει άλλο το τηλεοπτικό της ταξίδι στη σειρά, ενώ αποχωρεί και η Νικολέττα Καρρά, την οποία, όµως, θα δούµε σε κάποια επεισόδια ως γκεστ εµφάνιση.

Στο µέλλον
Αµέσως µετά το “Πενήντα – Πενήντα” και συγκεκριµένα στις 11.10 µ.µ. έρχεται το summer edition επεισόδιο της σειράς animation “Ουκ αν λάβοις παρά του µη έχοντος”. Σύµφωνα µε το σενάριο, το τελευταίο επεισόδιο µας µεταφέρει σ’ ένα µέλλον όχι και τόσο µακριά, όπου οι εργαζόµενοι στοιβάζονται σε κατασκηνώσεις εργασίας που µοιάζουν επικίνδυνα µε στρατόπεδα συγκέντρωσης και το ανθρώπινο είδος µετατρέπεται σε ροµποτάκια που κάνουν ό,τι τους λένε και η φράση “δικαιώµατα εργαζοµένων” είναι βρισιά.

Βέβαια, ο Μένιππος, ο Χάρος και ο Ερµής θα αναλάµβαναν για ακόµη µια φορά να σώσουν τον κόσµο και να σταµατήσουν την Εριδα, αφού κάποιος ξέθαψε το Μήλον της Εριδος από τα Τάρταρα, αλλά και αυτοί όπως όλος ο κόσµος τσακώνονται και τραβάει ο καθένας τον δικό του δρόµο, αποφασισµένοι να µην ξαναδούν ποτέ ο ένας τον άλλον.

Read More

And More