Το “60 λεπτά Ελλάδα” είναι και πάλι εδώ! Μάθε από ποιό σημείο της χωράς μας, ανοίγει η αυλαία…

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» συνεχίζει για πέμπτη χρονιά, το οδοιπορικό της.
Στόχος η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.
Ο Νίκος Μάνεσης ανοίγει τον χάρτη, μετράει χιλιόμετρα και βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. Σταθμοί της διαδρομής του όλα τα μέρη όπου οι ανθρώπινες ιστορίες έχουν σαν λέξεις – κλειδιά τη δύναμη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο.

Στον δρόμο του, θα συναντήσει πρόσωπα που αντιμετωπίζουν το μέλλον με ελπίδα και ευρηματικότητα, που κυνηγούν τα όνειρά τους, αναλαμβάνουν δράση, καινοτομούν, παράγουν, προσφέρουν. Θα μπει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας και διασκέδασής τους, θα γίνει μέλος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και μέρος του ρεπορτάζ. Θα δει αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν.

Η κάμερα της εκπομπής θα φέρει στο επίκεντρο όλα εκείνα τα θετικά κομμάτια που συνθέτουν μια διαφορετική εικόνα της ελληνικής περιφέρειας, μια εικόνα με φως και αισιοδοξία.
Για 60’, η μικρή οθόνη θα γεμίσει από χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και ιστορίες συνανθρώπων μας που θα μοιραστούν μαζί μας τη δική τους αλήθεια και πραγματικότητα.
Το πρώτο οδοιπορικό της εκπομπής ξεκινά την Τετάρτη 18 Γενάρη και μάς οδηγεί στα ορεινά χωριά του Κισσάβου (11.50 μ.μ.).

Read More

And More