Το GNTM επέστρεψε: Οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού και διαγωνιζόμενες που πέρασαν στην ιστορία του ριάλιτι

Το GNTM επέστρεψε μαζί με το πολυσυζητημένο comeback της Βίκυς Καγιά!

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Star. Ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, συμπληρώνουν την κριτική επιτροπή δίπλα στην Βίκυ Καγιά.

Φέτος μια μεγάλη αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού συμβάλλει στο να σπάσουν επιτέλους τα ηλικιακά στερεότυπα γύρω από την ομορφιά. Το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

GNTM 5 – Γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Η 47χρονη Άννα ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που βρέθηκε στο πλατό των auditions απέναντι από τους κριτές. Η εμφάνισή της με μαγιό βοήθησε αρκετά στη συμμετοχή της, ωστόσο η ιστορία της ζωής της, έκανε την Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μιλώντας για τοις δυσκολίες ως μητέρα τριών παιδιών, αλλά και τα νεανικά της χρόνια στα οποία δέχτηκε κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα της, η 47χρονη Άννα κέρδισε τον θαυμασμό των κριτών.

Η κυρία Τίτσα ετών 79 ήταν η μεγαλύτερη ηλικιακά διαγωνιζόμενη που πέρασε μέχρι σήμερα από το GNTM. Η είσοδός της ενθουσίασε τους κριτές οι οποίοι έσπευσαν να την συγχαρούν αρχικά για την προσπάθειά της και την αγάπη της για τη μόδα και την ομορφιά.

Η εμφάνισή της με μαγιό της χάρισε μια θέση στο GNTM 5:

GNTM –  Οι πρώτες διαφωνίες ανάμεσα στους κριτές

Και στο φετινό GNTM οι πρώτες διαφωνίες ανάμεσα τους κριτές ξεκίνησαν από το πρώτο επεισόδιο. Ο βασικός λόγος δεν ήταν άλλος από τα diversity μοντέλα των τελευταίων ετών σε σύγκριση με τα super models.

«Θέλω να δω κορίτσια που είναι super model και όχι απλά κρεμάστρες», ήταν το ξέσπασμα της Σοφίας Χατζηπαντελή.

GNTM 5 – Η πρώτες αντιδράσεις του κόσμου στο twitter

Ανάμεικτα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα, η οποίες είχε συμπάθειες, εκπλήξεις, ανατροπές και κλάματα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε έκανε το ντεμπούτο της στο GNTM ως guest κριτής, διχάζοντας τους χρήστες στο twitter οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τα πυκνά της φρύδια ωστόσο την υποστήριξαν σε αρκετές από τις απόψεις της και στις διαφωνίες με τους υπόλοιπους κριτές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More