Το TLIFE στα Mad Awards 2020! Οι celebrities που θα δεις στο μουσικό show – Φωτογραφίες

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα “Mad Video Music Awards 2020” επιστρέφουν για 17η χρονιά, όμως αυτή τη φορά κρατώντας τις αποστάσεις! Μπορεί μέχρι πέρσι τα μουσικά βραβεία να πραγματοποιούνταν μέσα στον Ιούνιο, όμως η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε κάθε δεδομένο και έτσι φέτος θα δούμε αυτά να γίνονται τον Δεκέμβρη.

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κατευθείαν τα VMA στην τηλεόραση, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές και δυνατές εκπλήξεις on stage.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα των “Mad Video Music Awards 2020” και απαθανάτισε διάφορα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κατά την έλευσή τους στο χώρο. Κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας τις απαραίτητες μάσκες προστασίας, καλλιτέχνες και τηλεοπτικά πρόσωπα κατέφθασαν στο χώρο της εκδήλωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς η Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Κοκλώνης, η Σάσα Σταμάτη, η Κόνι Μεταξά, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Mad Clip, η Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Νικόλας Ράπτης, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ιλένια Ουίλιαμς.

Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου, Νίκος Κοκλώνης

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Ιωάννα Τούνη

Mad Clip

Κόνι Μεταξά

Έκτορας Μποτρίνι

Ιλένια Ουίλιαμς

Σάσα Σταμάτη

Νικόλας Ράπτης

Φάνης Λαμπρόπουλος

Θέμης Γεωργαντάς, Ιλένια Ουίλιαμς

Σάσα Σταμάτη, Έκτορας Μποτρίνι

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More