Το TLIFE στην ξεχωριστή συναυλία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα – Φωτογραφίες

Τα λαμπρότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ένωσαν το βράδυ της Δευτέρας 27/6  τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Desmond Child σε μια ζωντανή συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child, που αριθμεί πάνω από 80 επιτυχίες στην κατηγορία Top 40 του αμερικανικού Billboard, όπως τα: Livin’ On A Prayer, You Give Love A Bad Name, Bad Medicine, I Was Made For Lovin’ You,  Dude Looks Like A Lady, If You Were A Woman , I Hate Myself for Loving You, Poison, How Can We Be Lovers,  Livin’ La Vida Loca,  The Cup Of Life διοργάνωσε αυτή την  παγκοσμίως μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό που φέρει τον τίτλο: Desmond Child Rocks The Parthenon.

Στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής, συμμετείχαν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως: Alice Cooper,  Bonnie Tyler, Rita Wilson,  Σάκης Ρουβάς , The Rasmus.  Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair,  Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

«Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου» είχε δηλώσει ο ίδιος ο Desmond Child λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE:

Ελένη Μενεγάκη

Η Κάτια Ζυγούλη με την κόρη της Αναστασία

Ηλίας Ψινάκης

Νίκος Χατζηνικολάου, Κρίστη Τσολακάκη

Λίνα Μενδώνη

Νικόλας Γιατρομανωλάκης

 

Κατερίνα Γιαννέτου-Τάκης Γιαννέτος

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης-Κέλλυ Δρίτσα

Ελμίνα Κοπελούζου-Κωνσταντής Σπυρόπουλος

 

Κάτια Ταραμπάνκο

Γιώργος Ασημακόπουλος-Βίκυ Μαρκάτου

Ευγενία Στάνεβ-Τρύφωνας Σαμαράς

Σίσσυ Καλλίνη-Βασίλης Καλλίδης

Desmond Child

Alice Cooper, Desmond Child

Alice Cooper

Alice Cooper

Σάκης Ρουβας

Rita Wilson, Desmond Child

Desmond Child-Bonnie Tyler

The Rasmus

Γιώργος Λεμπέσης

Tabitha Fair

Alice Cooper

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More