Το TLIFE στο πλατό της “Τέλειας απόδρασης” με Φερεντίνο, Τσιμτσιλή, Φραγκολιά – Το επεισόδιο αφιερωμένο στην ΕΛΠΙΔΑ

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ στις 20:00  θα δούμε στον Alpha, ένα συναρπαστικό  επεισόδιο της “Τέλειας Απόδρασης” με τον Χρήστο Φερεντίνο με guest παίκτες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά!

Το TLIFE, μπήκε στο πλατό των γυρισμάτων τη Δευτέρα το βράδυ και μίλησε με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο αλλά και τους πρωταγωνιστές τους επεισοδίου, τη Σταματίνα και τον Κώστα! «Η Τέλεια Απόδραση»  του Μεγάλου Σαββάτου, είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”, που εδώ και 30 χρόνια στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Μέσα στα 30 αυτά χρόνια, η ΕΛΠΙΔΑ, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων παιδιών με καρκίνο, στηρίζοντας τα ίδια τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους, χάρη στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, τον Ξενώνα και το Ογκολογικό Νοσοκομείο που η ΕΛΠΙΔΑ έχει δημιουργήσει.

Η Σταματίνα και ο Κώστας διαγωνίστηκαν και συνεργάστηκαν για ένα πολύ σπουδαίο σκοπό: Ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ για να στηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο. Στο εντυπωσιακό πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, οι δύο παρουσιαστές επιστράτευσαν χιούμορ, γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα, ώστε να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δώρα γίνεται.

Η Σταματίνα βρέθηκε πλάι στον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά ερωτήσεις και να κερδίζει χρόνο για τον Κώστα, ενώ ο Κώστας ήταν εκείνος που ανέλαβε να μαζέψει τα δώρα από το κλουβί πριν να κλείσουν οι πόρτες. Μάλιστα, οι δύο special guests κλήθηκαν να αλλάξουν και ρόλους, κι έτσι θα δούμε και την Σταματίνα να δοκιμάζεται μέσα στο κλουβί με τα δώρα, σε ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αδρεναλίνη και αγάπη.


Ο Alpha θα δωρίσει στην ΕΛΠΙΔΑ ποσό ίσης αξίας με τα δώρα που κέρδισαν οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές.

Δες όσα είπε ο Χρήστος Φερεντίνος στο TLIFE για την Τέλεια Απόδραση αλλά και πως έπαιξαν, Σταματίνα και Κώστας

Η Σταματίνα δήλωσε ενθουσιασμένη και με το παιχνίδι αλλά και με τον ιερό σκοπό της συγκέντρωσης χρημάτων για την ΕΛΠΙΔΑ

Δες όσα μας είπε ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και backstage video, από τα γυρίσματα!

Read More

And More