Το TLIFE στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε στο γάμο του καλού του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Μπενουδάκη και της επίσης καλής του φίλης και project manager τoυ, Λίας Παπαδοπούλου. (Δες εδώ τις τελευταίες του αναρτήσεις πριν το θανατηφόρο τροχαίο)

Δες εδώ τι δήλωσε στο TLIFE στενός συνεργάτης που ήταν μαζί του πριν σκοτωθεί

Αναχωρώντας από το σημείο όπου γινόταν η δεξίωση του γάμου, ο Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου άφησε την τελευταία του πνοή. (δες εδώ εικόνες σοκ από τη στιγμή του απεγκλωβισμού του)

Διάβασε εδώ ποιος ήταν ο γνωστός ράπερ Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο σημείο, όπου ο καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή. Εκεί όπως θα δεις, βρίσκονται άνθρωποι της ασφάλειας, αλλά και θαυμαστές του Mad Clip που ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More