Το TLIFE βρέθηκε στην τελική πρόβα του «Ρινόκερου» με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο νέος πρωταγωνιστής του Ρινόκερου και μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα των παραστάσεων, το  TLIFE βρέθηκε στο θέατρο Κιβωτός και στην τελική πρόβα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αντικατέστησε τον Άρη Σερβετάλη, ύστερα από την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από την παράσταση γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας γρήγορα επέλεξε τον Αιμιλιανό Σταματάκη για αντικαταστάτη του ηθοποιού, ξεκίνησαν πρόβες με τον θίασο  οι οποίες ολοκληρώθηκαν εχθές το βράδυ και σήμερα είναι  όλα έτοιμα προκειμένου η επιτυχημένη παράσταση να ανέβει ξανά!

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος από την τελική πρόβα του «Ρινόκερου» και  τον Αιμιλιανό Σταματάκη να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στη θεατρική σκηνή.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Από τα εμβληματικά έργα του Θεάτρου του Παραλόγου, «Ο Ρινόκερος» αν και γραμμένος το 1959, παραμένει διαχρονικός και εξαιρετικά επίκαιρος στις μέρες μας.

Οι κάτοικοι μιας πόλης μεταμορφώνονται σε ρινόκερους. Τελικά, ο μόνος άνθρωπος που δεν υποκύπτει σε αυτή τη μαζική μεταμόρφωση είναι ο Μπερανζέ, μία πανανθρώπινη μορφή σε σύγχυση, που συνέχεια επικρίνεται ότι πίνει και αργεί.

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο Ιονέσκο, o «Ρινόκερος» ένα έργο που αντιτίθεται σε κάθε μαζική υστερία, σε κάθε επιδημία που καλύπτεται κάτω από τον μανδύα της λογικής και των ιδεών. Είναι ένα έργο που αποκαλύπτει τις κοινωνικές αρρώστιες που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More