Το… άδειασμα του Νίκου Μουτσινά, στον Γιώργο Λιάγκα !

Αναμφισβήτητα και οι δύο είναι εκρηκτικές προσωπικότητες… Αναμφισβήτητα και οι δύο διαθέτουν καυστικό λόγο και δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους για τους πάντες και τα πάντα ! Ετσι, η αλήθεια είναι πως είχε τουλάχιστον ένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον η σημερινή, τηλεοπτική τους συνύπαρξη !

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Μουτσινά που σήμερα ήπιαν καφέ μαζί στο “Πρωινό Mou” και απ ΄ότι κατάλαβα ; Τα είπαν και από την καλή, τα είπαν κι απο την ανάποδη, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ακόμα μία απολαυστική συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος πρέπει να του αναγνωρίσουμε, πως όσο αφορά στις τετ-α-τετ συνεντεύξεις και τολμά να προκαλεί τους καλεσμένους τους και τολμά να ισορροπεί πάνω σε τεντωμένο τηλεοπτικό σχοινί, γιατί το να προκαλείς και το να μην χαιδεύεις τα αυτιά του άλλου, εμπεριέχει τον κίνδυνο και αρεστός να μην είσαι και να παρεξηγηθείς.

Ετσι, λοιπόν, κατά την συζήτηση των δύο ανδρών, ο Γιώργος δεν δίστασε να ρωτήσει τον Νίκο, “γιατί υποστηρίζει διαρκώς μέσα από την εκπομπή του, πως τον … βρίσκει χύμα και πως αυτή η τηλεοπτική εικόνα δεν του αρέσει…”

Εννοείται πως και ο βιτριολικός Νίκος, δεν δίστασε να του απαντήσει και μάλιστα ; Να τον αδειάσει κατά κάποιο τρόπο με το γάντι !

“Είσαι χύμα προσωπικότητα Γιώργο και όλο αυτό μου φαίνεται κάπως, βέβαια είναι μία καθαρά προσωπική άποψη αυτή…”, λέει ο Νίκος Μουτσινάς στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με την σειρά του περνάει στην… αντεπίθεση :

“Μα λες ότι είμαι χύμα, ενώ κι εσύ είσαι ένας άνθρωπος που τολμά να πει την άποψή του και μάλιστα με έντονο τρόπο…”

“Ναι, αλλά εγώ δεν είμαι χύμα, αυτή είναι η διαφορά. Εσύ όλα αυτά που λες θα έπρεπε να τα λες στο σπίτι σου, στον καναπέ του σπιτιού σου και όχι στο πλατό… “, του ανταπάντησε ο Νίκος και η αλήθεια είναι πως τον… έστειλε κανονικά !

Read More

And More