Το αγαπημένο σου super market σε ακολουθεί στις διακοπές στο νησί

Η Carrefour Mαρινόπουλος σε συντροφεύει και στις διακοπές. Το 15ο κατάστημα στις Κυκλάδες είναι γεγονός για να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με άνεση και ποιότητα και στο νησί. Το νέο κατάστημα πρότυπο εγκαινιάζεται στην περιοχή της Μήλου, διευρύνοντας την κυριαρχία της Carrefour στη νησιωτική Ελλάδα την οποία καλύπτει με
δεκάδες σημεία πώλησης. Παρά την οικονομική κρίση ο Όμίλος Carrefour Μαρινόπουλος συνεχίζει τις επενδύσεις στην ελληνική αγορά βασισμένη στην καινοτομία μέσω ενός υπερσύγχρονου καταστήματος.

Ένα υπερσύγχρονο super market

Με το νέο αυτό κατάστημα θα ξεχάσεις τα μικρά καταστήματα με ελλείψεις και πανάκριβες τιμές. Το κατάστημα Carrefour Μαρινόπουλος στη Μήλο είναι έκτασης 300τμ. εφοδιασμένο με ψυγεία τύπου βούτας που εξοικονομούν ενέργεια, λαµπτήρες LED τέταρτης γενιάς, καθώς επίσης και συστήματα ψύξης με Τεχνολογία VRV INVERTER, τα οποία εγγυώνται εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως του 17-18%.

Στο σχεδιασμό του καταστήματος έχει εφαρμοστεί τεχνολογία τελευταίας γενιάς αναφορικά με τον εξοπλισμό και τις δομές λειτουργίας, καθιστώντας το ένα κατάστημα πρότυπο για τη χώρα από πλευράς φιλικότητας προς το περιβάλλον.

Ένα τεράστιο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα

Με τη λειτουργία του 15ου καταστήματος της Carrefour Μαρινόπουλος στα νησιά των Κυκλάδων και το δίκτυο του Ομίλου να αγγίζει τα 800 καταστήματα πανελλαδικά, η εταιρία εδραιώνει την παρουσία της σε κάθε γωνιά της χώρας και κατά συνέπεια στα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά.

Read More

And More