Το άγνωστο δράμα του μισθοφόρου του Survivor!

Μια μέρα μετά το έπαθλο της επικοινωνίας και αφού διάβασε τα μηνύματα των φίλων του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πρώην μισθοφόρος που βρίσκεται στην ομάδα των “Μαχητών” του Survivor λύγισε και δάκρυσε on camera. Ο παίχτης του παιχνιδιού επιβίωσης αποκάλυψε πως συγκινήθηκε με τα μηνύματα των φίλων του, με τους οποίους έχει ζήσει όμορφες, αλλά και άσχημες στιγμές.

Ποιο είναι όμως το άγνωστο δράμα του μισθοφόρου; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Weekend της εφημερίδας “Ειδήσεις”, ο Κώστας είναι ένας πραγματικός survivor της ζωής αφού από τα πρώτα κιόλας βήματα της ενήλικης ζωής του ήρθε αντιμέτωπος με ένα οικογενειακό δράμα, το οποίο κατάφερε να διαχειριστεί και να επιβιώσει. Ο 32χρονος επιχειρηματίας από την Αγία Παρασκευή έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του και στο παρελθόν εργάστηκε ως μισθοφόρος κατά της πειρατείας στη Σομαλία.

Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του, λίγο μετά την ενηλικίωσή του, ο Κώστας έχασε τον πατέρα του Βλάση Αγγελόπουλο, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας στην οικογένειά του χρέη. Ο Κώστας αναγκάζεται να γίνει ο προστάτης της οικογένειας, περνά από διάφορα επαγγέλματα και καταφέρνει να ορθοποδήσει οικονομικά. “Η απώλεια του πατέρα του, όμως είναι τόσο μεγάλη που τον στιγματίζει και αποφασίζει να φύγει μισθοφόρος για τη Σομαλία, όχι μόνο για τα χρήματα, αλλά και περισσότερο για να μην είναι στη χώρα που του θυμίζει το χαμό που δεν μπορούσε να διαχειριστεί”.

Read More

And More