Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός!

Από τις ημέρες τις καραντίνα κι έπειτα, τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Ο Έλληνας ηθοποιός ανταποκρίθηκε με τη σειρά του στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός στον φακό, κάνοντάς μας να… λιώνουμε.

Αν δεν τον αναγνώρισες, σου αποκαλύπτουμε πώς ο χαριτωμένος πιτσιρικάς της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος βρήκε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο άλμπουμ των παιδικών του αναμνήσεων και θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

“Πόζα-φωτογραφείο-φώτα-μακιγιάζ απλό φυσικό-κάλτσα άσπρη κοντή-καρφίτσα τρομπέτα-χαρά χαμόγελο και μετά μου λες εσύ για την κλίση του παιδιού..!!! Ποια πολυτεχνεία και έρευνες…?! Σκηνή τραμπουκέτο περιστροφικές κι άστο να πει το ποίημα..!!! #foto #blackandwhite #insta #babylookstyle #luckyme #smile #vintagefoto #cardpostal” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More