Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα παρουσιαστής του Alpha! Tον αναγνώρισες;

Τα χρόνια περνάνε αλλά οι όμορφες μνήμες μένουν για πάντα! Ημέρες γιορτινές και ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη που ήταν όμορφα και ξένοιαστα με τα ξαδέλφια τους γονείς και τους παππούδες!

Αν δεν κατάφερες να τον αναγνωρίσεις να σου πούμε πως είναι ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης που παρουσιάζει την εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής”  κάθε Σάββατο πρωί στον Alpha! Ο δημοσιογράφος νοστάλγησε τα παιδικά χρόνια το Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ξεφυλλίζοντας το παλιό άλμπουμ, μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τα προσωπικά του social media μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, με την αδελφή του τα ξαδέλφια του και τον παππού τους!

“Πάσχα στο χωριό στην Κρήτη ή αλλιώς μια φωτογραφία μάγουλα! Είμαι αυτός που από μικρός κοίταζα την κάμερα με πολύ θράσος και άγνοια κινδύνου. Ας μην μιλήσω για τα 70s ντυσίματα των παιδιών με τους τεράστιους γιακάδες στα πουκάμισα. Εδώ με τη αδερφή μου , τα ξαδέρφια μου και τον παππού μου με την γιαγιά μου. Ε ναι ήταν τα πιο ξέγνοιαστα και όμορφα Πάσχα της ζωής μου και βέβαια τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδικά χρόνια είναι καθοριστικά στην μετέπειτα ζωή ενός παιδιού όπως λένε και οι ψυχολόγοι. Καλή Ανάσταση απόψε”

Read More

And More