Το τσολιαδάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός!

Πρώτη φορά στα χρονικά θα γιορτάσουμε την σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου από τα σπίτια μας και μόνο. Καθώς η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε γιορτές, ούτε καταθέσεις στεφάνων, ούτε φυσικά παρελάσεις.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξύπνησε νωρίς το πρωί και, αφού απόλαυσε το πρωινό, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το εν λόγω στιγμιότυπο προέρχεται από τον παιδική του και μόνο τυχαία δεν αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί τους την σημερινή μέρα, αφού σ’ αυτό απεικονίζεται ο ίδιος ντυμένος τσολιάς, δίπλα στα δύο μικρότερα αδέρφια του, λίγο πριν αναχωρήσουν όλοι μαζί για την παρέλαση.

Αν δεν τον αναγνώρισες, σου αποκαλύπτουμε ότι πρόκειται για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: “Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, Oύτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα». ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” .

Read More

And More