Το αγόρι της φωτογραφίας είναι διάσημος τραγουδιστής!

Μια φωτογραφία από τα παλιά, θυμήθηκε ο Θάνος Καλλίρης και έκανε ένα throwback thursday στα social media. O τραγουδιστής αναπόλησε την εποχή που ήταν μικρός και που ζούσε στα Πατήσια κι ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη δεκαετία του 60′, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας.

Ο τραγουδιστής που σήμερα είναι 52 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πατήσια κι όπως περιγράφει στη φωτογραφία, έχει θέα το άλλοτε 22ο δημοτικό σχολείο, νυν 8ο γυμνάσιο. Πλέον έχει δυο παιδιά 17 και 11 ετών κι έχει πάρει διαζύγιο από την μητέρα τους, μετά από 15 χρόνια γάμου. Τον χωρισμό τους μάλιστα άργησαν πολύ να την μάθουν τα media.

Περιμενοντας να πεσει η τιμη της βενζινης …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Kalliris (@thanoskalliris) στις

Tώρα νοσταλγεί τα δικά του παιδικά χρόνια, τότε που με τον πατέρα του Τίτο,έκανε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και που όλα ήταν διαφορετικά. Για τον θάνατό του, είχε δηλώσει το 2013: «Ήρθαν όλα μαζί. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο, λευχαιμία, η οποία μεταλλάχθηκε σε οξεία μυελώδη λευχαιμία. Για 4 μήνες βασανίστηκε πάρα πολύ, μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη πως δεν ζει. Ήταν αυτοεξυπηρετούμενος και τα είχε τετρακόσια. Δεν είχα μπει στη διαδικασία να πω “ποπό, πολύ γέρασε ο μπαμπάς!”. Αυτό που με κάνει να έχω εφιάλτες είναι το πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε».

Read More

And More