To αισθησιακό DVD της Πετρούλας στα περίπτερα!

Το πρώην κορίτσι του καιρού και νυν αγαπήμενη ρεπόρτερ της τρόικας, η Πετρούλα Κωστίδου, αναλαμβάνει τα χρέη δασκάλας και διδάσκει στους επίδοξους μαθητές της… τις στάσεις του Kama Sutra.

Το αισθησιακό DVD της Πετρούλας κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα και αναμένεται να σημειώσει τρελές πωλήσεις. Είναι ένα DVD… επιμορφωτικού χαρακτήρα όπως λέει η ίδια.

”Βγαίνουμε σήμερα στα περίπτερα και είμαι λιγότερο αγχωμένη απ’ ότι πριν το γυρίσω. Δεν πρόκειται για κάτι πρόστυχο, αλλά για κάτι ευχάριστο, εκπαιδευτικό και γιατί όχι, αισθησιακό. Πρόκειται για τρισδιάστατο DVD που θα έχει δώρο και τα ειδικά γυαλιά. Θα περιγράφω τι είναι το κάμα σούτρα και κάνω κάποιες εμπνευσμένες από εμένα στάσεις. Είναι κατάλληλο για όλους και δεν έχει ιδιαίτερο γυμνό. Αν και το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ, το DVD έχει χρώμα μπλε”, δηλώνει η ίδια στην Espresso.

Η εισαγωγή της μάλιστα στο DVD είναι η εξής: ”Μπορεί τα ηνία στις σεξουαλικές επιδόσεις τώρα να τα έχουν οι Έλληνες, αλλά πριν από 2.000 χρόνια την πρωτιά κατείχαν οι Ινδοί”.

Μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως πρόκειται για μία παραγωγή της Sirina Productions. Ωστόσο κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν είναι αποτελεί έργο του Δημήτρη Σειρηνάκη αλλά της εταιρείας παραγωγής P.T.S.

Το ΤLIFE επικοινώνησε με τον κύριο Σειρηνάκη για να μάθουμε τελικά αν η παραγωγή ανήκει στον ίδιο ή όχι. Εκείνος αρκέστηκε στο να μας απαντήσει: ”Δεν μπορώ να σας μιλήσω γι’αυτό”.

Read More

And More