Το αίτημα φιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στον ιδρυτή του Facebook!

Κεντρικό θέμα του επόμενου περιοδικού ”Economist”, είναι ο ιδρυτής του Facebook, λόγω της εισόδου της εταιρείας στο χρηματιστήριο – κάνοντάς τον έναν από τους πλουσιότερους Αμερικανούς- ενώ στο πρωτοσέλιδό του περιοδικού, φιγουράρει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το πρωτοσέλιδο λοιπόν, μονοπωλείται από το status του Zuckerberg και τον τίτλο “Μια χούφτα δολάρια”!

Στο εξώφυλλο παρουσιάζεται ένα υποτιθέμενο status του Ζούκερμπεργκ, στο οποίο αναφέρει “VENI, VIDI, VICI, am i richer than Bill yet? lol” (“ήρθα, είδα νίκησα, είμαι πλουσιότερος από τον Bill;), απευθυνόμενος στον Μπιλ Γκέιτς, τον ιδρυτή της Microsoft.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο status φαίνονται να απαντούν στον Μαρκ, ο Πρόεδρος της Κίνας, ο Μπιλ Γκέιτς, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Μιτ Ρόμνεϊ, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι συντάκτες του περιοδικού έχουν βάλει τον κ. Βενιζέλο να κάνει αίτημα φιλίας στον Μαρκ, γράφοντάς του “θέλεις να γίνουμε φίλοι;”… Πρόκειται βέβαια, για αιχμηρό σχόλιο σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, που δείχνει την αγωνιώδη αναζήτηση του υπουργού Οικονομικών για μετρητά, την ανάγκη για ρευστό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία του Ευάγγελου Βενιζέλου -σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους και τον πανευτυχή και πάμπλουτο Ζούκερμπεργκ- τον δείχνει μουτρωμένο και απελπισμένο…

Read More

And More